Шановні учні, вчителі, батьки!

2020-05-29

Шановні учні, вчителі, батьки!

Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника! Відзначати завершення навчального року — це добра традиція, сповнена тепла і вдячності. Хоча цього року вона незвичайна і проходить не традиційно. Це свято об’єднує нас і дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

У цей святковий день звертаюся до всіх школярів з побажанням добра, щастя і здоров’я. Останній шкільний дзвоник сповіщає вам про омріяний прихід літніх канікул. Я вірю в те, що ви проведете їх весело і цікаво, загартуєтеся, наберетеся сил, зустрінете нових друзів.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаю кожному з вас, шановні одинадцятикласники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у Вашій майбутній діяльності!

По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони долали цього року рубежі науки. Вони раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Тож цінуйте їхню любов і підтримку. Пам’ятайте, що саме батьки є вашою надійною опорою в житті. А вам шановні батьки велика подяка за дистанційне навчання, терпіння та розуміння.

У День Останнього дзвоника щиро вітаю та висловлюю особливу подяку вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому.

Попереду – чудові літні канікули. Усім учням школи бажаю змістовно їх провести, відпочити, набратися сил для подальшого навчання. Дорогі учні, шановні вчителі, батьки! Дозвольте мені ще раз привітати вас з сьогоднішнім святом! Побажати вам віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, здоров’я і миру у вашому домі.

Зі святом вас, дорогі друзі!

Адміністрація навчального закладу

/Files/photogallery/100748023_684395349062625_2894722272906444800_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 309